Bingoutroparen

Så vad är egentlige en bingoutropare? Det tänkte vi försöka bena ut här och nu. Jo själva jobbet som bingoutropare innebär för det första att man har koll på och sköter dragningen av nummer i spelen. För det andra att man ropar ut de nummer som dras så klart. Man ser även till att numren kommer upp på visningstavlan eller skärmen. Så att alla kan både se och höra de nummer som dras i bingodragningen.

Bingoutroparen är som du förstår en väsentlig del och har en viktig roll när man spelar och anordnar bingo, både online och i bingohall. Som bingoutropare är det viktigt att vara väldigt serviceminded och ge spelarna en riktigt trevlig stund. Det skadar inte att slänga in lite skämt här och där när man jobbar i en bingohall. Vi har ju redan pratat om att man gärna hyr in kändisar som bingoutropare och ett ställe där man alltid har det är finlandsfärjan. Antingen är det välkända ansikten som man hyrt in tillfälligt eller så är det en säsongsanställd helt enkelt. Någon som ständigt jobbar på bingokryssningar till Finland är Östen från Östen med resten. Han jobbar som fast bingoutropare på Vikinglines bingokryssningar och höjer stämningen rejält. Då brukar bingoutroparen göra en riktig show av dragningen och det är då det blir som allra roligast.

Spelar du på den lokala bingohallen så kanske det inte blir riktigt lika glamoröst men bingoutroparen finns där. Deras jobb är även att vara värdar så att du som spelare ska känna dig riktigt välkommen och ha en härlig stund i bingohallen. Har man några frågor så vänder man sig till dem som för tillfället är värdar och inte till den som håller i dragningen just då.

Bingoutropare