På nätet

När man spelar bingo på nätet så finns det även där bingoutropare. Oftast är det en digital röst som är förinspelad men ibland är det faktiskt helt vanliga människor som sitter och ropar ut. Många bingorum online har nämligen förstått att kändisar som bingoutropare lockar många spelare. Så därför är det ganska vanligt att man då och då hyr in människor för att ropa ut bingonumren live. Några av dem man stött på genom åren är; Carola, Christer Sjögren, Lotta Engberg med flera.

Det finns alltså massor av olika bingorum på nätet att spela på och det går att spela alla olika bingovarianter även där. Dessutom är det kanske enklare än man tror, det går i stort sett till på samma sätt som i en fysisk bingohall.

Bingorunda på nätet

När man spelar en bingorunda på nätet så går det till på följande sätt; Du börjar med att välja en bingosajt att spela på. Sedan blir du medlem där genom att fylla i ett enkelt formulär. Då får du ibland en Välkomstbonus som består av lite pengar att spela för, dem sätts in på ditt spelkonto som skapades när du blev medlem. Sedan är det bara att prova på hur det är att spela just där. Får man inte det, ja då får man ju förstås börja med att sätta in pengar så att man kan köpa brickor till de olika spelen.

När du gjort det så är det bara att välja ett spel, det brukar finnas en lista där man har god översikt över de spel som är igång och som ska till att börja inom kort. Du klickar på det spel du vill vara med på och sedan är det bara att välja hur många brickor du vill spela till det spelet. Du köper dem och sedan är det bara att vänta på att spelet ska sätta igång. Något som verkligen är en fördel med att spela online är att man kan välja att spelet sköter sig självt. Det vill säga att om något nummer du har ropas ut så markeras det automatiskt. På det sättet är det betydligt enklare att spela flera brickor till samma spel online än vad det är på en bingohall. Numren dras och ropas ut slumpmässigt och man kan välja att ha ljudet på eller inte. Har man det så får man ju höra utroparens röst annars ser man bara de nummer som dras på skärmen.

Bingo på nätet!